roGIFT.RO Magazin de cadouri

Greseli in afacerile online

Afacerile online și setarea blogului

Pentru a avea trafic trebuie ca blogul tău să fie setat în așa fel încât acesta să încurajeze lucrul ăsta. Așa că ce trebuie făcut? În primul rând alegerea numelui pe care vrei să îl dau domeniului tău trebuie să fie simplu și cât mai ușor de reținut. De exemplu dacă vrei să-ți faci un blog despre albine poți pune denumirea desprealbine.ro. În schimb dacă îi dai o denumire foarte lunga ca de exemplu îngirjireaalbinelordecasa.ro va fi foarte greu de reținut iar asta va fi în dezavantajul tău.Un alt lucru important este să îți setezi blogul pe categorii și articole care să conțină cuvintele cheie pentru care vrei să fi căutat. Să luăm exemplu cu exerciții fizice! Aici cuvintele cheie sunt exercițiile fizice. Ceea ce trebuie să faci este să faci mai multe categorii cu exerciții fizice (exerciții fizice pentru umeri, exerciții fizice pentru brațe, etc) iar la fiecare categorie să scrii câteva articole care să conțină cuvintele cheie.

Afacerile online și serviciile de abonare

Există mai multe servicii de abonare prin acre poți să îți faci o listă de potențiali clienți. Unele sunt gratuite altele trebuie plătite. Cele mai cunoscute sunt MailChimp și Aweber.  Primul este gratuit și al doilea este cu plată în jur de 20 de dolari lunar. Eu folosesc Aweber din cauza ca este cel mai bun serviciu existent pe piața. Dacă  ai intenții serioase în privința afacerilor online atunci îți recomand să îl folosești și tu încă de la început.

Afacerile online și domeniul din care faci bani

Dacă doar vrei să ai un blog pe net atunci nu îți trebuie o nișa. Dacă în schimb chiar vrei să reușești cu adevărat cu afacerile online trebuie să te gândești serios la ceea ce vrei să faci. Personal îți recomand să încerci să faci bani dintr-o pasiune de-a ta dar asta nu trebuie să fie regulă. Sunt sigur că sunt multe persoane mult mai creative decât mine și pot găsi și alte soluții.

Afacerile online și traficul calificat

Traficul calificat se referă la acei vizitatori care sunt interesați de informația pe care tu vrei să o promovezi și la produsul pe care vrei să îl vinzi. Degeaba ai 10.000 de vizitatori într-o zi dacă nici unul nu este interesat de ceea ce ai. Mai bine ai mai puțini vizitatori dar de calitate decât  foarte mulți care nu îți aduc nici un ban.

 
 
 
eXTReMe Tracker

Test Footer

GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT